Hypnose.jpg

LABORATORY PRESENTS: HYPNOSE

Hypnose staat voor het 2e jaar op rij op Laboratory om de boel op stelten te zetten. Hypnose, bestaande uit Tijs Kolhoop & Auke Baan, zijn hard aan de weg aan het timmeren en releasen hun eigen tracks op X-Bone Records, een concept van het grote Scantraxx. Hun nieuwe track I'll Be There staat op 1 van de officiele Defqon.1 Australia CD's. Zeker het checken waard! Koop je tickets via Facebook of www.laboratory-events.nl

Hypnose staat voor het 2e jaar op rij op Laboratory om de boel op stelten te zetten. Hypnose, bestaande uit Tijs Kolhoop & Auke Baan, zijn hard aan de weg aan het timmeren en releasen hun eigen tracks op X-Bone Records, een concept van het grote Scantraxx.

Hun nieuwe track I'll Be There staat op 1 van de officiele Defqon.1 Australia CD's. Zeker het checken waard!

Koop je tickets via Facebook of www.laboratory-events.nl

Get a
Impression

About the event

Het jaarlijks terugkerende evenement Laboratory is een initiatief van een groep vrienden uit Holten. In oktober 2014 organiseerden zij voor het eerst het hardstyle / hardcore evenement. Op dat moment onder de naam Bassment. Een jaar later vond de eerste editie van Laboratory plaats in Daglicht te Holten. Dit jaar zal op 21 oktober de derde editie Holten op haar grondvesten doen schudden. Laboratory – Nuclear Warfare!


Get in touch

Like ons op Facebook en blijf up to date met het laatste nieuws rond om Laboratory!


Designed by Kevin Vermeulen